maanantai 5. elokuuta 2013

Urban Decay Naked Basics

Postipoika toi hetki sitten uuden silmämeikkipaletin, nimittäin Urban Decayn Naked Basics Paletten. Ja voi että, kuinka mieluinen tämä onkaan. Aivan varmasti yksi kivoimmista silmämeikkipaleteista mitä olen käyttänyt ja niitä on monia!
 
Tämän Naked Basics Paletten sävyt ovat niin mieleeni kuin vain voivat olla. Nimensä mukaisesti täydellisiä neutraaleja perussävyjä. Pidän erityisesti myös siitä, että suuri osa sävyistä on mattapintaisia.
 
Lisäksi makuuni on todella paljon, että paletista löytyy useampi vaalea sävy, sillä itseltäni paleteista tuppaa loppumaan aina ensiksi juuri vaalein sävy koska sitä käytän eniten koko luomelle ja usein arkikäytössä yksinään ilman sen kummempia varjostuksia tummemmilla sävyillä. Yksi paletin vaaleista sävyistä on täydellinen shimmerinen kerman sävyinen, mikä sopii loistavasti korostuksiin silmien sisänurkkiin, kulmaluulle, poskipäille ja amorinkaarelle.
 
Tummempia sävyjä käytän luomivakoon ja banaanivarjostuksiin. Paletin kaikista tummin sävy sopii hyvin nestemäisen silmänrajauksen pehmentämiseen. Levitän tumminta väriä pienellä kapealla siveltimellä nestemäisen rajauksen päälle rajauksen hyvin kuivuttua jolloin rajauksen lookki on pehmeämpi ja sopii itselleni paremmin näin arkikäyttöön.
 
Paletin loistavia puolia on myös, että se on pienikokoinen ja on siten varsin näppärä ottaa mukaan esim. matkoille. Rasian sisäkannesta löytyy myös hyvä iso peili. Tykkään kovasti!
 

 

 
 You can find great neutrals in this Urban Decay Basics Palette - I'm in love with it!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)