torstai 1. elokuuta 2013

Clinique

Kosmetiikan saralla en ole kovin merkkiuskollinen vaan kosmetiikkakaappini sisältö koostuu hyvin usean merkin tuotteista. Tuotteita on käytössä niin selektiivisen kosmetiikan sarjoista kuin ihan marketeistakin löytyvistä sarjoista. Viimeisimpänä innostuksena on luonnonkosmetiikka, johon olen pikku hiljaa pyrkinyt perehtymään ja korvaamaan joitakin tuotteita näillä ihanilla luonnollisemmilla tuotteilla.
 
Selektiivisen kosmetiikan puolelta käytän mm. Chanelin, Lancomen, Yves Saint Laurentin ja Guerlainin tuotteita. Edullisimmista sarjoista löytyy tosi hyviä tuotteita mm. Lancomelta ja Maybellinelta. Kotimainen Lumene on ikisuosikkini ja minulle on hyvin tärkeääa, että suomalaisena suosin kotimaisia tuotteita joten Lumenea löytyy aina jonkin verran myös kaapeistani ja kosmetiikkapussukoistani.
 
Tapanani on keräillä eri sarjoilta tähtituotteita jotka sopivat minulle. Rakastan kokeilla aina uusia tuotteita, mutta toisaalta jonkin hyvän tuotteen löydettyäni, hassu tapani on hamstrata sitä aina tuplakappaleet varastoon odottelemaan edellisen loppumista. :)
 
Cliniquen yksi tähtituote on mielestäni Rinse-Off Foaming Cleanser -puhdistusvaahto. Tämä sopii pakkauksen mukaan normaalille iholle, mutta itse suosittelisin tätä enemmänkin seka- tai rasvoittuvalle iholle. Itse olen käyttänyt tätä enemmän erityisesti vuosia sitten kuin minulla oli enemmänkin sekaiho. Sen jälkeen muutaman vuoden verran ihoni oli normaali/kuivuuteen taipuvainen, joten tämä putsari jäi pois käytöstä. Nyt raskauden jälkeen löysin tämän näin kesäaikaan uudestaan kun kaipasin tehokkaampaa putsaria meikkien poistoon. Talviaikaan tämä on minulle liian kuivattava, mutta tosiaan kesällä aika passeli kasvojen iltapuhdistukseen. Aamulla kasvojen pesuun käytän kevyempää ja hellävaraisempaa tuotetta. Vinkkinä myös, että tätä tuotetta tarvitsee vain herneen kokoisen määrän eli purkki on tehokkuuden lisäksi todella riittoisa.
 


 
I love several kosmetic brands both high end and drugstore. One of Cliniques starproduct is this rinse-off foaming cleanser. A pea size amount is enough to cleanse and take-off all of the makeup from the face in the evening.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)