keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Best handcream: Body Shop Hemp Hand Protector

Pidän Body Shopin liikkeistä. Sisällä on aina ihana tuoksu ja purkit ja purnukat ovat siististi hyllyillään. Tuotteita on kiva tutkia ja hypistellä. Usein myyjiltäkin saa hyvää palvelua ja asiantuntevia vinkkejä tuotteisiin ja niiden käyttöön.

Kuivien käsien pelastukseksi olen jo vuosia sitten löytänyt Body Shopilta loistotuotteen. Hemp Hand Protector on minulla käytössä ympäri vuoden. Voide on ainoa, jonka olen löytänyt joka todella kosteuttaa käteni ja olen kokeillut todella monia.

Tämän tuoksu on aika persoonallinen ja se vaatii vieläkin totuttelua. Voiteen hyvät ominaisuudet peittoavat kuitenkin erikoisen tuoksun. Tosin mieheltä tulee hieman kommenttia edelleen ajoittain tuoksusta. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan mikäli etsit kunnolla kosteuttavaa voidetta kuiville käsille.

Suosin mielelläni Body Shopin tuotteita myös sen vuoksi että he ovat eläinkokeita vastaan. 100ml käsivoidetuubin ovh on noin 14,90€.
 
 
''Tehokosteuttava käsivoide hoitaa, pehmentää ja suojaa ihoa 12 tunnin ajan. Muodostaa ihon pinnalle vettähylkivän kalvon, jolloin voiteen teho ei heikkene päivän aikana. Kliinisesti todistettu sopivaksi erittäin kuivalle iholle.''
 Teksti lainattu bodyshop.fi
 
The best handcream that I've found and know. It's targeted for very dry skin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)