lauantai 13. heinäkuuta 2013

Tiffany jewelry

Arvelisin, että suuri osa naisista pitää Tiffanyn korusta. :) Olen näitä ihanuuksia jonkin verran keräillyt vuosien varrella matkoillani. Ne ovat ihania muistoja lomamatkoilta ja tuovat mieleen kivoja asioita. Tähän asti ole pitäytynyt hopeisissa klassisen tyylissä koruissa. Korujen lisäksi nuo turkoosit rasiatkin ovat niin suloisia.

 
 Nyt uusimpana haaveena on Tiffanyt kultaiset Return to Tiffany sydämen malliset korvakorut. Ehkäpä nämä löytävät tiensä korulaatikkooni seuraavan reissun myötä.
 
 
Almost every woman loves Tiffany. I have some of their silver jewelry and right now I'm dreaming of those gold earrings.

2 kommenttia:

  1. Monelta Amerikan matkata olen kerännyt itsekin Tiffanya (ja muutamat on mieheni ostanut); neljä rannekorua, pari riipusta... Aivan suosikkejani.

    VastaaPoista
  2. Tiffanyt vievät kyllä sydämen ja nälkä meinaa välillä kasvaa syödessä. :) Jenkeissä hinnatkin ovat edullisemmat kuin Euroopassa, joten siellä voi hyvällä syyllä hieman aina välillä shoppailla. Ihana miehesi, kun on muistanut sinua koruilla. Kiitos paljon kommentista, tulen myös vastavierailulle blogiisi. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)