sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

My make up essentials

Rakastan meikkejä ja meikkaamista. Vaikka olenkin välillä melkoinen meikkihamsteri, ovat tietyt tuotteet saavuttaneet luottopaikan meikkipussistani ja huomaan tarttuvani niihin päivä toisensa jälkeen. Esittelyssä suosikkituotteitani.


- Lancome Teint Miracle -meikkivoide sävyissä 01 ja 02. Sekoitan näistä kahdesta itselleni sopivimman sävyn rusketuksen mukaan. Nämä kaksi toimivat erityisen hyvin juuri nyt, mutta myöhemmin kesällä nämä ovat hieman liian vaaleat itselleni. Meikkivoide antaa hyvän peiton, mutta on silti suht kevyt. Sisältää myös SPF 15 suojan.

- Max Factor False Lash Effect -ripsiväri. En edes muista kuinka monta näitä tuubeja olen jo käyttänyt. Superhyvä mielestäni näyttäviin, mutta eroteltuihin ripsiin. Antaa volyymia hennoille ripsilleni nopeasti.

- Diorin huulikiillot sävy 247 ja Dior Lip Maximizer.

- MAC Mineralize Skinfinish sävy Lightscapade. Tällä saa ihanaa hehkua ja pientä kimalletta kesäiholle. Tämä on valitettavasti kausisävy eikä juuri tällä hetkellä saatavissa, mutta monilta merkeiltä löytyy vastaavia hehkupuutereita.

- MAC luomiväri sävy Carefree. Aivan täydellinen sävy korostusten tekemiseen poskipäille, kulmaluulle ja silmäkulmaan. Toimii lähes joka ihonsävylle. Luomiväri on kivasti isompikokoinen kuin MAC:n pienet luomivärit joten tämä on todella riittoisa.

- MAC pienemmät luomivärit. Brule on kaunis kermansävyinen suht matta sävy vaikkakin on satin -sävyjä. Ruskealla Cork -sävyllä teen ajoittain kevyet varjostukset luomille ja kiireessä saatan kevyesti täyttää tällä myös kulmakarvani ojennukseen.

- Guerlain Terracotta 4 Seasons Bronzing Powder -aurinkopuuteri sävy 01 Blondes. Ihana mattapintainen aurinkopuuteri. Rasiassa on neljä eri sävyä, joista saa sekoitettua mieleisensä sävyn eri vuodenaikaan.

- Anastacia Brow Powder sävy Golden Blonde. Kaksi hyvää puuterimaista sävyä kulmien muotoiluun. Rasian kannessa myös kätevästi peili.

- Bobbi Brown Corrector peitevoide sävy Light Bisque. Superpeittävä peitevoide. Käytän tätä silmänalusille niinä päivinä kun minulla on erityisen tummat silmänaluset.

I love make up and girly things. Here's some of the my most worn make up essentials.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)