sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Out hotel in Turku

Alkuviikosta Turussa käydessämme päätimme tällä kertaa majoittua hotelliin ja majapaikaksemme valikoitui Scandic Hotel Julia. Olimme asuneet tässä hotellissa muutama vuosi sitten ja se oli tuolloin aika pommikunnossa. Pari vuotta sitten hotelli on kuitenkin täysin saneerattu eikä paikkaa siten olisi tunnistanut entisekseen. Hotelli oli nyt tosi kiva ja moderni. Yövyimme hieman normaalia huonekokoa isommassa huoneessa jotta vauvallakin olisi enemmän tilaa peuhata. Hotelli oli täynnä lapsiperheitä ja Scandic on taitanutkin panostaa erityisesti tähän kohderyhmään. Pariskunnilla olisi saattanut olla tuona heinäkuisena aamuna aamiaispöydässä mahdollisesti hieman orpo olo, sillä noin 99% oli tuolloin perheitä pienine lapsineen ja touhut olivat sen mukaisia.
 

Tällaisia herkkuja nautiskelimme huoneessamme. Juon noin pari kertaa vuodessa limpparia ja tämän jälkeen taitaakin olla aikalailla tämän vuoden kiintiö jo täynnä.


 
Huoneemme oli aika perus, mutta niin kivan hyvässä kunnossa saneerauksen vuoksi. Hih, vilahdan peilin kautta kuvassa. Päällä oli tuolloin simppeli pinkki mekkonen mikä oli sopiva valinta ihanaan hellepäivään.

At Turku we stayed at Scandic Hotel Julia which was full of families with small children. The hotel was completely renovated in June 2011 so it is one of the most modern hotels in Turku and is located right in the centre of town.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)